Accept the Cookies policy:

Cookies Policy

Principles and rules on the protection of individuals with regard to the processing of their personal data must, regardless of the nationality or place of residence of natural persons, respect their fundamental rights and freedoms, in particular the right to the protection of personal data .

Therefore, protecting your data is important to us. We want to be transparent about the type and purpose of personal data collected and processed by us, all in accordance with the new standards of the General Regulation on Data Protection (GDPR) 2016/679.

Cookie use policy

What are cookies and how are they used?

Cookies are small files, usually made up of a string or parts of a file, that when accessed on a site are saved in the browser used by your computer, phone, tablet or any other device through which the respective site is accessed online. Each time you access the site, the browser used sends this file to the server of that site, in order to identify a visitor who has returned to the site.

When you access the site as a visitor, a cookie is sent to your internet browser and saved on your computer’s hard drive, but you can block the saving of cookies by changing your browser settings.

Cookies can store information of a personal nature (for example, visitor identification code, personalized preferences or a history of the pages visited). This information is not generated by cookies, but by the visitor, when he fills in online forms. Although cookies are stored in the memory of your computer, phone, tablet or any other device used to access a site, cookies- cannot access or read other information stored on that device.

Cookies are not viruses, are not compiled in code form and cannot be executed. As a result, they cannot self-copy, spread to other networks to generate certain actions, and cannot be used to spread viruses.

Depending on the duration, cookies can be session cookies or persistent cookies: Session cookies have a temporary storage duration, limited only to the duration of the session in which a certain visitor accesses the site. At the time of closing the session or the browser, all stored information is deleted;

What cookies does this site use?

This site uses session cookies as well as persistent cookies.

The cookies used by this site are both our own cookies and third-party cookies, which allow us to ensure the functionality of the site and to understand the needs and requirements of site visitors, in order to improve their experience in browsing the site, in order to ensure the best use of the services offered through this site.

In order to analyze the traffic and performance of this site, as well as to optimize its content, we use analysis tools offered by Google Analytics, a web analysis service offered by Google Inc. (“Google”). Analytical cookies collect and store information about the pages accessed, information about the browser and devices of visitors, as well as how to access the website and the behavior of visitors on multiple channels, duration of site visit, information on visits on the website. This information helps us to analyze how to use the pages (including the most visited pages and the difficulties that may occur during browsing), the interaction with the pages and the navigation options of visitors to the site, of the traffic generated on the site by our advertising campaigns. The analyzed characteristics are anonymized, so that they do not allow the identification of visitors at the person level (also known as web measurement indicators).

We use Google Analytics to collect information about how visitors use our websites and applications. For example, we collect details such as the source of the visit and the total number of visitors to our site and applications. This allows us to determine the effectiveness of our promotion campaigns and user activity on our sites and applications.

You can find more details about the Google Analytics privacy policy here: https://support.google.com .

How do I uninstall / delete cookies?

Disabling cookies can make it difficult or even impractical to navigate certain websites. Also, you can no longer enjoy a pleasant browsing experience and implicitly all the benefits offered by the respective website.

Current browsers offer users the ability to change cookie settings. These are usually found in the “Help”, “Options” or “Preferences” menu in browsers.

The data collected through cookies are accessed by the Marketing Department

Social networking plug-ins

The site uses “plug-ins” from the following social network operators: Facebook, Twitter. The plug-ins of the social networks are visible in the lower section of the site, being properly identified by means of the icon specific to each social network.

We use these plug-ins in order to ensure the connection between this site and the official pages managed by Rhein Vision within each of the social networks mentioned above.

Browsing the site allows social network operators to collect some information about site visitors (including visitors who are not connected to an account on social networks when accessing the site and whether or not visitors interact with these plug-ins) such as IP address, page header information, browser information, information about the interaction with this site. Rhein Vision does not have access to and does not store this data, its collection and disclosure being done automatically.

If you do not agree with the use of cookies, you can block any cookie in your browser settings. Web browsers offer information security leveling features, allowing visitors to choose not to register their preferences, so you can block use any cookie by changing your browser settings. To use the facilities for setting the level of acceptance of cookies, in most cases, access the section “Settings” / “Internet options”, sub-section “Privacy and security” / “Privacy” in the browser menu. Depending on the browser used, these steps may be different.

At any time you want, you can delete cookies stored in the device you use, by accessing the “Settings” / “Safety” section, the “Privacy and security” / “Delete browsing history” sub-section of the browser menu. Depending on the browser used, these steps may be different.

The rights provided by the data protection legislation

Visitors to this site enjoy all the rights provided by the legislation on personal data protection, as follows:

  • the right to information;
  • the right to access data;
  • the right to rectification;
  • the right to delete data (“the right to be forgotten”);
  • the right to restrict processing;
  • the right to data portability;
  • the right to oppose the processing of data;
  • the right not to be subject to an automatic individual decision;
  • the right to address the National Authority for the Supervision of Personal Data Processing or the competent courts.

Data collected and purpose of processing

The data collected by us are mainly of two types: data provided directly by you and data taken from cookies.

We may collect the following information:

  • name surname;
  • contact details, including email address;
  • other information relevant to customer questionnaires and / or offers;
  • IP address -Through the geographical location, with the help of the IP address, it is technically possible to estimate the location of the internet user. After the end of the current session, the IP address is not stored with us for the purpose of geographical location.

Data provided directly by you:

When you want to receive information about our products, about promotional campaigns, special offers, you must fill in a registration form (newsletter) containing data on name, e-mail, phone number. This data is considered confidential and will only be collected for your further contact in order to present our offer, as well as for further information, usually via e-mail newsletters about news or promotions.

According to Regulation (EU) 2016/679 and related legislation, the purposes for which we process your personal data are strictly related to the relationship between Rhein Vision and the data subject. The information you provide to us is treated with the utmost confidentiality and exclusively for the purposes for which it was collected.

The purposes for which we process data are:

  • contracting and managing the relationship with clients;
  • development of marketing activity.

Accessing the site:

Each time a user accesses a page in our offer and each time a file is opened, the access data is saved by us and partially by third parties in the form of protocol files. Each data set includes: the website from which you access our page, IP address, date and time of access, customer request, http response code, amount of data transferred, information about the navigation program and the operating system used by you.

Agreement for the processing of personal data targeting people who register on the site www.rhein-vision.com .

In accordance with Regulation (EU) 2016/679, paragraph 32, consent is given by an unequivocal action which constitutes a freely expressed, specific, informed and clear manifestation of your agreement to the processing of personal data in electronic format. . This agreement includes ticking the box on your consent to the processing of personal data in the registration form. These will be used strictly in marketing actions.

Contact Data protection

To the extent that, in addition to the information presented above, you consider that you need clarifications or additional information, or you wish to exercise your rights in the context of processing your personal data, you have the opportunity to contact the Data Protection Officer at Rhein Vision, at the following e-mail address: dpo@rhein-vision.com .

Accept the Cookies policy:

Sunt de acord cu Politica de cookies:

Politica de cookies

Informare cu privire la protectia datelor cu caracter personal (GDPR) in conformitate cu regulamentul (UE) 2016/279

Principiile și normele referitoare la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor lor cu caracter personal trebuie, indiferent de cetățenia sau de locul de reședință al persoanelor fizice, să respecte drepturile și libertățile fundamentale ale acestora, în special dreptul la protecția datelor cu caracter personal.

Prin urmare protejarea datelor dvs. este importantă pentru noi. Dorim să fim transparenți cu privire la tipul și scopul datelor personale colectate și prelucrate de noi, totul în conformitate cu noile standarde ale Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) 2016/679.

Politica de utilizare cookie

Ce sunt cookie-urile si cum sunt acestea utilizate?

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, alcatuite in general dintr-un sir de caractere sau parti dintr-un fisier, care la accesarea unui site sunt salvate in browser-ul utilizat de catre calculatorul, telefonul, tableta sau orice alt dispozitiv prin care se acceseaza on-line respectivul site. La fiecare accesare ulterioara a site-ului, browser-ul utilizat trimite catre server-ul respectivului site acest fisier, in scopul de a permite identificarea unui vizitator care a revenit pe site.

Cand accesezi site-ul ca vizitator, un cookie este trimis catre browser-ul tau de internet si salvat pe hard-disk-ul computerului tau, dar poti bloca salvarea cookie-urilor prin modificarea setarilor browser-ului tau.

Cookie-urile pot stoca informatii ce au un caracter personal (de exemplu, cod de identificare al vizitatorului, preferinte personalizate sau un istoric al paginilor vizitate). Aceste informatii nu sunt generate de cookie-uri, ci de catre vizitator, in momentul in care acesta completeaza formulare online.
Desi cookie-urile sunt stocate in memoria calculatorului, telefonului, tabletei sau a oricarui alt dispozitiv utilizat pentru accesarea unui site, cookie-urile nu pot accesa sau citi alte informatii stocate in respectivul dispozitiv.

Cookie-urile nu sunt virusi, nu sunt compilate sub forma de cod si nu pot fi executate. In consecinta, acestea nu se pot auto-copia, nu se pot raspandi in alte retele pentru a genera anumite actiuni si nu pot fi utilizate pentru raspandirea de virusi.

In functie de durata, cookie-urile pot fi cookie-uri de sesiune sau cookie-uri persistente:
Cookie-urile de sesiune au o durata de stocare temporara, limitata doar la durata sesiunii in care un anumit vizitator acceseaza site-ul. La momentul inchiderii sesiunii sau a browser-ului, toate informatiile stocate sunt sterse;

Ce cookie-uri utilizeaza acest site?

Acest site utilizeaza cookie-uri de sesiune, precum si cookie-uri persistente.

Cookie-urile utilizate de acest site sunt atat cookie-uri proprii, cat si cookie-uri de la terti, care ne permit sa asiguram functionalitatea site-ului si sa intelegem nevoile si cerintele vizitatorilor site-ului, pentru a putea imbunatati experienta acestora in navigarea pe site, cu scopul de a asigura utilizarea in cele mai bune conditii a serviciilor oferite prin intermediul acestui site.

In scopul analizei traficului si performantelor acestui site, precum si pentru optimizarea continutului acestuia, folosim instrumente de analiza oferite de Google Analytics un serviciu de analiza web oferit de Google Inc. (“Google”). Cookie-urile de tip analitic colecteaza si stocheaza informatii referitoare la paginile accesate, informatii despre browser-ul si dispozitivele vizitatorilor, precum si despre modul de accesare a website-ului si comportamentul vizitatorilor pe mai multe canale, durata vizitei in site, informatii privind vizitele pe website. Aceste informatii ne ajuta in analiza modului de utilizare a paginilor (inclusiv cu privire la cele mai vizitate pagini precum si a dificultatilor ce pot aparea in timpul navigarii), a interactiunii cu paginile si a optiunilor de navigare ale vizitatorilor pe site, a traficului generat pe site de campaniile noastre de publicitate. Caracteristicile analizate sunt anonimizate, astfel incat nu permit identificarea vizitatorilor la nivel de persoana (cunoscute si ca indicatori de masurare web).

Folosim Google Analytics pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile si aplicatiile noastre web. De exemplu, colectam detaliile precum sursa vizitei si numarul total de vizitatori pe site-ul si aplicatiile noastre. Acest lucru ne permite sa determinam eficienta campaniilor noastre de promovare si activitatea utilizatorilor pe site-urile si aplicatiile noastre.

Gasiti mai multe detalii despre politica de confidentialitate Google Analytics aici: https://support.google.com

Cum dezinstalez/sterg cookie-urile?

Dezactivarea cookie-urilor poate face dificila sau chiar impracticabila navigarea pe anumite site-uri web. De asemenea nu va mai puteti bucura de o experienta placuta de navigare si implicit de toate beneficiile oferite de catre website-ul respectiv.

Browserele actuale ofera posibilitatea utilizatorilor de a schimba setarile cu privire la cookie-uri. Acestea se regasesc de regula in meniul “Ajutor”, “Optiuni” sau “Preferinte” din cadrul browsere-lor.

Datele colectate prin intermediul cookie-urilor sunt accesate de catre Departamentul Marketing

Plug-in-uri ale retelelor de socializare

Site-ul utilizeaza „plug-in-uri” de la urmatorii operatori de retele de socializare: Facebook, Twitter. Plug-in-urile retelelor de socializare sunt vizibile in sectiunea de jos a site-ului, fiind identificate corespunzator prin intermediul pictogramei specifice fiecarei retele de socializare.

Utilizam aceste plug-in-uri in scopul asigurarii legaturii dintre acest site si paginile oficiale gestionate de Rhein Vision in cadrul fiecarei retele de socializare dintre cele mentionate anterior.

Navigarea pe site ofera posibilitatea operatorilor retelelor de socializare sa colecteze unele informatii despre vizitatorii site-ului (inclusiv cu privire la vizitatorii care nu sunt conectati la un cont in cadrul retelelor de socializare in momentul accesarii site-ului si indiferent daca vizitatorii interactioneaza sau nu cu aceste plug-in-uri) cum ar fi adresa IP, informatii din antetul paginii, informatii despre browser, informatii cu privire la interactiunea cu acest site. Rhein Vision nu are acces si nu stocheaza aceste date, colectarea si dezvaluirea acestora realizandu-se in mod automat.

Daca nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie, poti bloca oricare cookie din setarile browserului tau.
Browser-ele web ofera functionalitati de setare a nivelului de securitate a informatiilor, permitand vizitatorilor sa opteze ca preferintele lor sa nu fie inregistrate, astfel ca poti bloca utilizarea oricarui cookie prin modificarea setarilor browser-ului tau. Pentru a utiliza facilitatile de setare a nivelului de acceptare a cookie-urilor, in majoritatea cazurilor, se acceseaza sectiunea “Setari” / “Internet options”, sub-sectiunea “Confidentialitate si securitate” / “Privacy” din meniul de browser. In functie de browser-ul utilizat aceste etape pot fi diferite.

In orice moment doriti, aveti posibilitatea de a sterge cookie-urile stocate in disozitivul pe care il utilizati, accesand sectiunea “Setari” / “Safety”, sub-sectiunea “Confidentialitate si securitate” / “Delete browsing history” din meniul de browser. In functie de browser-ul utilizat aceste etape pot fi diferite.

Drepturile prevazute de legislatia privind protectia datelor

Vizitatorii acestui site beneficiaza de toate drepturile prevazute de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, dupa cum urmeaza:

  • dreptul la informare;
  • dreptul de acces la date;
  • dreptul la rectificare;
  • dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
  • dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul de opozitie la prelucrarea datelor;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate;
  • dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

Datele colectate si scopul procesarii

Datele colectate de noi sunt în principal de două tipuri: date furnizate în mod direct de către dvs și date preluate din cookie-uri.

Este posibil să colectăm următoarele informații:

  • nume / prenume;
  • datele de contact, inclusiv adresa de e-mail;
  • alte informații relevante pentru chestionare pentru clienți și/ sau oferte;
  • adresa IP – Prin intermediul localizarii geografice, cu ajutorul adresei IP, este posibila din punct de vedere tehnic estimarea locatiei utilizatorului de internet. Dupa finalizarea sesiunii in curs, adresa IP nu este stocata la noi in scopul localizarii geografice.

Datele furnizate direct de către dvs:

Atunci cand doriți să primiți informații despre produsele noastre, despre campaniile promoționale, ofertele speciale, trebuie să completați un formular de înregistare (newsletter) ce conține date cu privire la nume, e-mail, număr de telefon. Aceste date sunt considerate ca fiind confidențiale și vor fi colectate doar pentru contactarea dvs. ulterioară în vederea prezentării ofertei noastre, precum și pentru informări ulterioare, de obicei prin newslettere pe e-mail cu privire la noutăți sau promoții.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre Rhein Vision si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile pentru care prelucram date sunt

  • contractarea si administrarea relatiei cu clientii;
  • dezvoltarea activitatii de marketing.

Accesarea site-ului:

La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini din oferta noastra si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal care vizează persoanele care se înregistreză pe site-ul www.rhein-vision.com .

In conformitate cu Regulamenul (UE) 2016/679, aliniatul 32, consimțământul este acordat printr-o acțiune neechivocă care constituie o manifestare liber exprimată, specifică, în cunoștință de cauză și clară a acordului dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în format electronic. Acest acord include bifarea căsuței privid acordul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, din formularul de înregistare. Acestea vor fi folosite strict în acțiuni de marketing.

Contact Protectia datelor

In masura in care, pe langa informatiile prezentate mai sus, apreciati ca va sunt necesare clarificari sau informatii suplimentare, sau doriti sa exercitati drepturile de care beneficiati in contextul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti posibilitatea de a contacta Responsabilul privind Protectia Datelor la nivelul Rhein Vision, la urmatoarea adresa de e-mail: dpo@rhein-vision.com .

Sunt de acord cu Politica de cookies: