Cine suntem noi

Rhein Vision a fost înfiinţat în anul 2012 și astăzi este considerat unul dintre cei mai importanţi producători de lentile oftalmice din Europa. Tehnologia inovativă și complexă, împreună cu standardele profesionale de înaltă calitate sunt demonstrate atât prin utilizarea echipamentelor profesionale de ultimă generaţie și a unui strict control al calitații, cât și prin implementarea procedurilor SR EN ISO 9001:2015 și ISO 13485:2016.

Vrei sa devii partenerul nostru?

Echipa Rhein Vision: receptivi, creativi, dedicaţi și pasionaţi.

Cu o înţelegere profundă a lumii oftalmologice, cu specializări pe diferite ramuri ale acestei industrii, oamenii noștri oferă perspective complementare în gândire strategică și consultanţă. Ascultători activi, gânditori pozitivi și profesioniști foarte motivaţi, aceștia îmbrăţișează schimbarea, provoacă gândirea convenţională și urmăresc constant să ofere rezultate concrete. Ei sunt resursa noastră cea mai valoroasă, principala noastră sursă de forţă și fundamentul succesului nostru. Oferind întotdeauna alternative pentru nevoile oricărui optician, ne mândrim cu abilitatea de a personaliza soluţii pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Vastele noastre cunoștinţe și experienţa profesională acumulată constituie puncte forte, în special în ceea ce privește cele mai recente dezvoltări în tehnologia Free Form.

Cele 5 excelente Rhein

Rhein Vision și-a construit propria strategie având la bază 5 excelenţe:

Calitatea produselor

Începând cu un semifinisat livrat de la furnizori de top, împreună cu tehnologia de ultimă generaţie, controlul producţiei și standardele de înaltă calitate, acestea sunt elementele primordiale în procesul de producţie al lentilelor noastre.

Timp rapid de livrare

Producţia de 24 de ore din 24 garantează un timp rapid de livrare, fără a face rabat de la calitate. Comenzile RX sunt livrate între 3 și 5 zile, în funcţie de complexitatea lor. Comenzile lentilelor de stoc sunt expediate în aceeași zi.

Servicii prompte

Atenţia la detalii și la nevoile clientului sunt priorităţi pentru noi. Ne aflăm aici pentru voi și datorită vouă. Calitatea serviciilor, împreună cu o abordare flexibilă și rapidă sunt cele care ne menţin performanţa.

Gamă amplă de produse

Având un portofoliu divers de clienţi oferim un portofoliu amplu de produse. Posibilitatea alegerii dintr-o varietate de lentile, împreună cu materialele și tratamentele puse la dispoziţie, ne ajută să oferim lentile pentru orice situaţie.

Preţuri accesibile

Fiind un producător internaţional de lentile optice, ne-am adaptat politica de preţuri pentru a putea servi cât mai mulţi clienţi din cât mai multe pieţe.

Capacitatea de productie

In anul 2013 am plecat la drum cu o singura linie de productie si intr-un timp relativ scurt, ne-am extins capacitatea de productie, instaland cea de-a sasea linie in septembrie 2021.

Tehnologia de productie este de ultima generatie, iar cu cea de-a sasea linie putem procesa peste 8.000 de lentile pe zi.