Cine suntem noi

Rhein Vision a fost infiintat in anul 2012 si astazi este considerat unul dintre cei mai importanti producatori de lentile oftalmice din Europa. Tehnologia inovativa si complexa, impreuna cu standardele profesionale de inalta calitate sunt demonstrate atat prin utilizarea echipamentelor profesionale de ultima generatie si a unui strict control al calitatii, cat si prin implementarea procedurilor SR EN ISO 9001:2015 si ISO 13485:2016.

Vrei sa devii partenerul nostru?

Echipa Rhein Vision: receptivi, creativi, dedicati si pasionati.

Cu o intelegere profunda a lumii oftalmologice, cu specializari pe diferite ramuri ale acestei industrii, oamenii nostri ofera perspective complementare in gandire strategica si consultanta. Ascultatori activi, ganditori pozitivi si profesionisti foarte motivati, acestia imbratiseaza schimbarea, provoaca gandirea conventionala si urmaresc constant sa ofere rezultate concrete. Ei sunt resursa noastra cea mai valoroasa, principala noastra sursa de forta si fundamentul succesului nostru. Oferind intotdeauna alternative pentru nevoile oricarui optician, ne mandrim cu abilitatea de a personaliza solutii pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Vastele noastre cunostinte si experienta profesionala acumulata constituie puncte forte, in special in ceea ce priveste cele mai recente dezvoltari in tehnologia Free Form.

Cele 5 excelente Rhein

Rhein Vision si-a construit propria strategie avand la baza 5 excelente:

Calitatea produselor

Incepand cu un semifinisat livrat de la furnizori de top, impreuna cu tehnologia de ultima generatie, controlul productiei si standardele de inalta calitate, acestea sunt elementele primordiale in procesul de productie al lentilelor noastre.

Timp rapid de livrare

Productia de 24 de ore din 24 garanteaza un timp rapid de livrare, fara a face rabat de la calitate. Comenzile RX sunt livrate intre 3 si 5 zile, in functie de complexitatea lor. Comenzile lentilelor de stoc sunt expediate in aceeasi zi.

Servicii prompte

Atentia la detalii si la nevoile clientului sunt prioritati pentru noi. Ne aflam aici pentru voi si datorita voua. Calitatea serviciilor, impreuna cu o abordare flexibila si rapida sunt cele care ne mentin performanta.

Gama ampla de produse

Avand un portofoliu divers de clienti oferim un portofoliu amplu de produse. Posibilitatea alegerii dintr-o varietate de lentile, impreuna cu materialele si tratamentele puse la dispozitie, ne ajuta sa oferim lentile pentru orice situatie.

Preturi accesibile

Fiind un producator international de lentile optice, ne-am adaptat politica de preturi pentru a putea servi cat mai multi clienti din cat mai multe piete.

Capacitatea de productie

In anul 2013 am plecat la drum cu o singura linie de productie si intr-un timp relativ scurt, ne-am extins capacitatea de productie, instaland cea de-a sasea linie in septembrie 2021.

Tehnologia de productie este de ultima generatie, iar cu cea de-a sasea linie putem procesa peste 8.000 de lentile pe zi.