Politica de Confidențialitate Rhein Vision

 1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.rhein-vision.com, denumite in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

 1. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor RHEIN VISION SRL.

RHEIN VISION SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Astfel RHEIN VISION SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 1. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de RHEIN VISION SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre RHEIN VISION SRL ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate RHEIN VISION SRL.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea RHEIN VISION SRL sau a afiliatiilor sai.

RHEIN VISION SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

 1. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. RHEIN VISION SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din produsele prezentate in site este rugata sa contacteze RHEIN VISION SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 1. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a RHEIN VISION SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea RHEIN VISION SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

RHEIN VISION SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a RHEIN VISION SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea RHEIN VISION SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

RHEIN VISION SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

 1. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al RHEIN VISION SRL, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta au scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele RHEIN VISION SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 1. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre RHEIN VISION SRL in urmatoarele scopuri:

– de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail si SMS cu privire la produse si servicii (inclusive noile produse si servicii ale RHEIN VISION SRL), promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre RHEIN VISION SRL si de partenerii sai si administrare a bazei de date clienti (consumatori, numai in masura in care persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop;

– in scopul prelucrarii solicitarii dumneavoastra, inclusiv pentru asistenta clienti. RHEIN VISION SRL se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care nu se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre RHEIN VISION SRL. Intr-o asemenea situatie, RHEIN VISION SRL se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

– in scopuri statistice, pentru evaluarea gradului de satisfactie al clientilor in raport cu produsele RHEIN VISIONS. Raspunsurile dumneavoastra sunt strict confidentiale si vor fi utilizate exclusiv in scopul imbunatatirii serviciilor noastre; datele sunt colectate si prelucrate prin intermediul unei aplicatii externe astfel incat nu va exista nicio conexiune intre datele dumneavoastra cu caracter personal si raspunsurile date de dumneavoastră prin acest chestionar.

 1. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:
– sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
– sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
– sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
– sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
– sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
In caz de nerespectare a acestor conditii, RHEIN VISION SRL si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

 1. Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza Site-ul www.rhein-vision.com si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

•  prelucrarea acestor date si informatii personale de catre RHEIN VISION SRL in vederea efectuarii de studii de piata;
•  transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, numai in masura in care persoana in cauza si-a exprimat acordul cu privire la primirea unor asemenea informatii, prin bifarea in mod corespunzator a casutei indicate;
•  solutionarea de catre RHEIN VISION SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);
•  alte activitati intreprinse de RHEIN VISION SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

RHEIN VISION SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

 1. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.rhein-vision.com datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre RHEIN VISION SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor:

•  dreptul de acces , respectiv RHEIN VISION SRL are obligatia sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediata pe adresa Str. Bruxelles nr. 5, Aricestii Rahtivani, jud. Prahova, in atentia departamentului Marketing;
•  dreptul de interventie asupra datelor, respectiv RHEIN VISION SRL are obligatia sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:
•  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

 •  dreptul de a va adresa justitiei;
  •  dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor personale ale solicitantului*.Observatie:* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  * orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

  Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca RHEIN VISION SRL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
  Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: office@rhein-vision.com

 1. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.
RHEIN VISION SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@rhein-vision.com