Lentilele de condus ProDrivo 2.0

Pe măsură ce drumurile devin tot mai aglomerate și petrecem mai mult timp la volan, ochii noștri sunt din ce în ce mai obosiţi.

Lentilele pentru condus ProDrivo 2.0 îmbunătăţesc confortul și siguranţa în trafic, oferind purtătorului o vedere clară atât pe timpul zilei, dar mai ales pe timpul nopţii.

Benficiile lentilelor ProDrivo 2.0

  • Reduc oboseala vizuală;
  • Oferă confort și acuitate vizuală sporită;
  • Asigură o vedere clară a bordului mașinii și a oglinzilor retrovizoare;
  • Încorporeaza o zonă special concepută pentru condusul pe timpul nopţii;
  • Minimizează reflexiile;
  • Conferă contrast îmbunătăţit;
  • Oferă protecţie 100% UV;
  • Reduc intensitatea luminii din trafic;
  • Sunt lentile complet personalizabile;
  • Recomandate tuturor tipurilor de șoferi.

Prin designul lor, lentilele ProDrivo 2.0 progresive sau monofocale iau în calcul mai mulţi parametri, ţinând cont de schimbarea dioptriei pe timpul nopţii, pentru a compensa miopia nocturnă. Acest lucru creează o zonă special adaptată vederii pe timp de noapte, oferind șoferilor o calitate vizuală îmbunătăţită, reducând stresul și oboseala oculară. 

Lentilele progresive ProDrivo 2.0 oferă confort și acuitate vizuală sporită asupra bordului maşinii și oglinzilor retrovizoare. Distorsiunile laterale sunt minimizate și vederea periferică este mult îmbunătăţită.

Prin încorporarea tehnologiei Digital Ray Path® 2, procesul de optimizare al lentilelor ia  în considerare capacitatea de acomodare și concentrare, pe diferite distanţe, a purtătorului. Prin urmare, nivelul de personalizare este mult mai complex și eficient decât în cazul metodelor anterioare.

Lentilele ProDrivo 2.0 îmbină un monomer (UVAllBlue) și un tratament special (DriveLight) care ajută la filtrarea intensităţii luminilor venite din contrasens și nu numai. Reduc senzaţia de orbire, diminuează reflexiile, sporesc confortul vizual al șoferului,  îmbunătăţind contrastul și percepţia  obiectelor, oferind în același timp protecţie UV 100%.

Datorită designului inovativ și a procesului de prelucrare de ultimă generaţie, lentilele ProDrivo 2.0 pot fi folosite în orice activitate zilnică.

Lentilele progresive ProDrivo 2.0 sunt disponibile cu două lungimi de progresie: S (16mm) și M (18mm). Măsurători necesare: marcajul pupilar, unghiul pantoscopic, distanţa vertex și unghiul WRAP.

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca domeniile de fabricatie

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca pliantul ProDrivo