Lentilele de condus ProDrivo 2.0

Pe masura ce drumurile devin tot mai aglomerate si petrecem mai mult timp la volan, ochii nostri sunt din ce in ce mai obositi.

Lentilele pentru condus ProDrivo 2.0 imbunatatesc confortul si siguranta in trafic, oferind purtatorului o vedere clara atat pe timpul zilei, dar mai ales pe timpul noptii.

Beneficiile lentilelor ProDrivo 2.0

  • Reduc oboseala vizuala;
  • Ofera confort si acuitate vizuala sporita;
  • Asigura o vedere clara a bordului masinii si a oglinzilor retrovizoare;
  • Incorporeaza o zona special conceputa pentru condusul pe timpul noptii;
  • Minimizeaza reflexiile;
  • Confera contrast imbunatatit;
  • Ofera protectie 100% UV;
  • Reduc intensitatea luminii din trafic;
  • Sunt lentile complet personalizabile;
  • Recomandate tuturor tipurilor de soferi.Prin designul lor, lentilele ProDrivo 2.0 progresive sau monofocale iau in calcul mai multi parametri, tinand cont de schimbarea dioptriei pe timpul noptii, pentru a compensa miopia nocturna. Acest lucru creeaza o zona special adaptata vederii pe timp de noapte, oferind soferilor o calitate vizuala imbunatatita, reducand stresul si oboseala oculara.

Lentilele progresive ProDrivo 2.0 ofera confort si acuitate vizuala sporita asupra bordului masinii si oglinzilor retrovizoare. Distorsiunile laterale sunt minimizate si vederea periferica este mult imbunatatita.

Prin incorporarea tehnologiei Digital Ray Path® 2, procesul de optimizare al lentilelor ia  in considerare capacitatea de acomodare si concentrare, pe diferite distante, a purtatorului. Prin urmare, nivelul de personalizare este mult mai complex si eficient decat in cazul metodelor anterioare.

Lentilele ProDrivo 2.0 imbina un monomer (UVAllBlue) si un tratament special (DriveLight) care ajuta la filtrarea intensitatii luminilor venite din contrasens si nu numai. Reduc senzatia de orbire, diminueaza reflexiile, sporesc confortul vizual al soferului,  imbunatatind contrastul si perceptia  obiectelor, oferind in acelasi timp protectie UV 100%.

Datorita designului inovativ si a procesului de prelucrare de ultima generatie, lentilele ProDrivo 2.0 pot fi folosite in orice activitate zilnica.

Lentilele progresive ProDrivo 2.0 sunt disponibile cu doua lungimi de progresie: S (16mm) si M (18mm). Masuratori necesare: marcajul pupilar, unghiul pantoscopic, distanta vertex si unghiul WRAP.

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca domeniile de fabricatie

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca pliantul ProDrivo