Camber Steady

Lentile progresive Camber Steady

Lentilele Camber Steady sunt lentile progresive premium cu o arhitectură unică. Pe partea convexă, lentila Camber oferă baza de curbură ideală, redând o incomparabilă calitate vizuală. Partea concavă se bazează pe un design digital personalizat ce a fost dezvoltat folosind o metodă inovativă, Steady, care reduce semnificativ aberaţiile laterale.

Arhitectura sa unică vă oferă o experienţă vizuală îmbunătăţită. Stabilitatea unei imagini în condiţii dinamice este posibilă datorită utilizării unor formule complexe de calcul, ce nu au mai fost luate în considerare până acum. Abordarea diferită a geometriei lentilei utilizând metoda Steady oferă o mai mare libertate vizuală și confort purtătorului.

Tehnologia de prelucrare a lentilelor Camber Steady are la bază tehnologia Digital Ray-Path, care permite personalizarea lentilelor cu parametrii specifici fiecărui purtător și tehnologia Camber care îmbină perfect baza de curbură variabilă cu designul Steady.

Beneficiile lentilelor Camber Steady

O LENTILĂ CU ARHITECTURĂ UNICĂ

Fiecare semifinisat Camber este format din secţiuni ale “Trompei Elefantului“, rezultând o bază de curbură variabilă unică, care oferă fiecărei zone de vedere calitatea optimă din punct de vedere optic.

Baza de curbură crește cu până la 3 dioptrii din partea de sus a lentilei spre cea de jos, ceea ce înseamnă că, purtătorul de lentile progresive Camber se bucură de o acuitate vizuală îmbunătaţită în periferia zonei de distanţă și o zonă de vedere la aproape mai ușor de identificat și mai confortabilă.

UN DESIGN UNIC

Designul Camber Steady are la bază o metodologie inovativă care, pentru prima dată, controlează distribuţia dioptriilor pentru a reduce semnificativ aberaţiile laterale. Acest lucru duce la o îmbunătăţire a performanţelor vizuale și o mai bună stabilitate a vederii în zonele periferice.

Designul Camber Steady este rezultatul mai multor ani de cercetare, care a condus la crearea unei lentile progresive premium.

APRECIATĂ DE PURTĂTORI

În urma studiilor clinice purtătorii au experimentat o adaptare foarte rapidă la noile lentile, o îmbunătăţire a vederii laterale și o stabilitate mai mare a imaginii. Toţi respondenţii și-au exprimat satisfacţia în privinţa performanţei noilor lentile Camber Steady, acestea având un efect “wow”.

Lentilele Camber Steady sunt ideale pentru toţi purtătorii, începători sau experimentaţi, care sunt în căutare de lentile progresive premium ce oferă atât câmpuri vizuale extinse cât și aberaţii laterale minime.

Doua produse disponibile

Camber Steady Plus

Lentilele CAMBER STEADY Plus sunt lentile free form, produse prin prelucrarea punct cu punct, luând în calcul trei parametri esenţiali (înclinaţia pantoscopică, distanţa vertex și unghiul de curbură al ramei). Aceștia asigură o vedere optimă și o adaptare cât mai ușoară a purtătorului. Pentru CAMBER STEADY Plus valorile parametrilor de personalizare sunt standard.

Camber Steady Individual

Lentilele CAMBER STEADY Individual sunt superioare datorită personalizării specifice fiecărui purtător în parte (înclinaţia pantoscopică, distanţa vertex și unghiul de curbură al ramei). Pe lângă baza de curbură variabilă și tehnologia de prelucrare de ultimă generaţie, adăugând parametrii de personalizare individuali, timpul de adaptare este redus considerabil, iar aberaţiile laterale sunt minimizate.

Domeniile de fabricatie

Descarca pliantul