Camber Steady 2.0

Cel mai important avantaj al tehnologiei freeform este personalizarea completă a lentilei în funcţie de nevoile fiecărui purtător. În piaţă sunt multe tipuri de lentile progresive personalizabile, fiecare aducând îmbunătăţiri vizuale prin individualizare. Lentilele Camber Steady 2.0 sunt diferite.

Ele sunt create având la bază tehnologii de ultimă generaţie: Digital Ray-Path 2, Camber și metodologia Steady Plus. Lentilele Camber Steady 2.0 sunt compensate cu ajutorul unor calcule matematice pentru a reduce aberaţiile periferice și iau în considerare capacitatea naturală de acomodare a ochiului pentru a vedea fără efort obiecte aflate la diferite distanţe.

Folosind metodologia de calcul Steady Plus care încorporează un control strict al distribuţiei dioptriilor, erorile sferice din zonele laterale ale lentilei sunt eliminate aproape în totalitate.  Rezultatul este o performanţă vizuală de neegalat, o vedere laterală îmbunătăţită și o stabilitate superioară a imaginii.

Efectul de valuri (perceperea instabilă a obiectelor înconjurătoare) care crează disconfort și face ca adaptarea să fie dificilă, reduce din acuitatea vizuală. Metodologia de calcul Steady Plus aduce o îmbunătăţire semnificativă a performanţei binoculare purtătorului și oferă o experienţă vizuală mai clară datorită faptului că ambii ochi percep dioptria în același mod, în orice direcţie ar privi.

Lentilele calculate cu metodologia Steady Plus oferă purtătorilor de progresive o vedere stabilă și naturală, minimizând efectul de valuri.

Cu o bază de curbură variabilă, semifinisatul Camber îmbunătăţește partea sferică a lentilei, oferind o creștere continuă a bazei de curbură, care este ideală pentru o lentilă progresivă.

Lentilele Camber Steady 2.0 oferă purtătorului o experienţă vizuală superioară, cu o zonă de aproape extinsă, o vedere periferică îmbunătăţită și lentile mai plăcute din punct de vedere estetic. 

Lentilele Camber Steady 2.0 sunt ideale pentru toţi purtătorii de lentile progresive, experimentaţi  sau începători, aflaţi în căutarea unei lentile progresive premium, care oferă atât câmpuri vizuale extinse, cât și distorsiuni laterale minime.

Descarca domeniile de fabricatie

BENEFICIILE LENTILEL0R CAMBER STEADY 2.0

• Tehnologie de ultimă generaţie. Designul lentilelor Camber Steady 2.0 cu bază de curbură variabilă este unic și patentat.

• Lentile complet personalizabile. Fiecare lentilă Camber Steady 2.0 poate fi individualizată în funcţie de parametrii purtătorului.

• Optică superioară. Vedere îmbunătăţită în orice zonă a lentilei, comparativ cu alte lentile progresive.

• Adaptare mai ușoară. Majoritatea purtătorilor se adaptează mult mai ușor la Camber Steady 2.0 decât la alt tip de lentile progresive.

• Vedere mai bună la aproape. Zona de aproape este mult mai ușor de identificat și are calităţi optice îmbunătăţite.

• Vedere optimă. Lentilele Camber Steady 2.0 oferă un câmp vizual larg și distorsiuni minime la marginea lentilei.

• Estetică îmbunătăţită. Lentilele Camber Steady 2.0 sunt mai estetice în cazul dioptriilor mari, datorită bazei de curbură variabile.

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca pliantul Camber Steady