Camber Steady 2.0

Cel mai important avantaj al tehnologiei freeform este personalizarea completa a lentilei in functie de nevoile fiecarui purtator. In piata sunt multe tipuri de lentile progresive personalizabile, fiecare aducand imbunatatiri vizuale prin individualizare. Lentilele Camber Steady 2.0 sunt diferite.

Ele sunt create avand la baza tehnologii de ultima generatie: Digital Ray-Path 2, Camber si metodologia Steady Plus. Lentilele Camber Steady 2.0 sunt compensate cu ajutorul unor calcule matematice pentru a reduce aberatiile periferice si iau in considerare capacitatea naturala de acomodare a ochiului pentru a vedea fara efort obiecte aflate la diferite distante.

Folosind metodologia de calcul Steady Plus care incorporeaza un control strict al distributiei dioptriilor, erorile sferice din zonele laterale ale lentilei sunt eliminate aproape in totalitate.  Rezultatul este o performanta vizuala de neegalat, o vedere laterala imbunatatita si o stabilitate superioara a imaginii.

Efectul de valuri (perceperea instabila a obiectelor inconjuratoare) care creaza disconfort si face ca adaptarea sa fie dificila, reduce din acuitatea vizuala. Metodologia de calcul Steady Plus aduce o imbunatatire semnificativa a performantei binoculare purtatorului si ofera o experienta vizuala mai clara datorita faptului ca ambii ochi percep dioptria in acelasi mod, in orice directie ar privi.

Lentilele calculate cu metodologia Steady Plus ofera purtatorilor de progresive o vedere stabila si naturala, minimizand efectul de valuri.

Cu o baza de curbura variabila, semifinisatul Camber imbunatateste partea sferica a lentilei, oferind o crestere continua a bazei de curbura, care este ideala pentru o lentila progresiva.

Lentilele Camber Steady 2.0 ofera purtatorului o experienta vizuala superioara, cu o zona de aproape extinsa, o vedere periferica imbunatatita si lentile mai placute din punct de vedere estetic.

Lentilele Camber Steady 2.0 sunt ideale pentru toti purtatorii de lentile progresive, experimentati  sau incepatori, aflati in cautarea unei lentile progresive premium, care ofera atat campuri vizuale extinse, cat si distorsiuni laterale minime.

Descarca domeniile de fabricatie

BENEFICIILE LENTILEL0R CAMBER STEADY 2.0

• Tehnologie de ultima generatie. Designul lentilelor Camber Steady 2.0 cu baza de curbura variabila este unic si patentat.

• Lentile complet personalizabile. Fiecare lentila Camber Steady 2.0 poate fi individualizata in functie de parametrii purtatorului.

• Optica superioara. Vedere imbunatatita in orice zona a lentilei, comparativ cu alte lentile progresive.

• Adaptare mai usoara. Majoritatea purtatorilor se adapteaza mult mai usor la Camber Steady 2.0 decat la alt tip de lentile progresive.

• Vedere mai buna la aproape. Zona de aproape este mult mai usor de identificat si are calitati optice imbunatatite.

• Vedere optima. Lentilele Camber Steady 2.0 ofera un camp vizual larg si distorsiuni minime la marginea lentilei.

• Estetica imbunatatita. Lentilele Camber Steady 2.0 sunt mai estetice in cazul dioptriilor mari, datorita bazei de curbura variabile.

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca pliantul Camber Steady