ЕДНОФОКУСНИ ЛЕЩИ

Еднофокусните лещи имат само една коригираща зона, като фокусът е равномерен по цялата повърхност на лещата. Еднофокусните лещи мога да бъдат напълно персонализирани, с помощта на технологията Digital Ray-Path®, за изключително изпълнение и визуален комфорт.

По този начин пациентът получава лещи, които не ограничават визията. Еднофокусните лещи са комбинация между перфектна визия и оптимален комфорт. Това е особено важно при сериозни корекции на зрението, когато диоптрите или астигматичната корекция са високи или рамката е много извита.

ПРЕДИМСТВА НА ЕДНОФОКУСНИТЕ ЛЕЩИ:

  • Могат да бъдат напълно персонализирани;
  • Отлична визия по цялата повърхност на лещата;
  • Отлична визия при всяка посока на погледа;
  • Особено подходящи при корекция на високи минус и плюс диоптри, сериозни астигматични корекции;
  • Перфектни за спортни рамки;
  • Изключително изпълнение и визуален комфорт благодарение на технологията  Digital Ray-Path®;
  • Променлив инсет и редуциране дебелината на лещите.

КАТАЛОГ С ПРОИЗВОДСТВЕНИ ДИАПАЗОНИ 2020

Organic

Органичните еднофокусни лещи са стандартни монофокални лещи, изработени без компенсации, които предлагат визуален комфорт и отлична визия.

Organic Plus

Органичните еднофокусни лещи Organic Plus се произвеждат с технологията Digital Ray Path®, отчитайки влиянието на стандартни стойности на пантоскопичен ъгъл, вертексно разстояние, ъгъл на инклинация и типа рамка. Тази комбинация гарантира отличен резултат и осигурява визуален комфорт на пациента.

Organic Individual

Еднофокусните лещи Organic Individual се различават от Organic Plus с това, че се произвеждат, отчитайки влиянието на индивидуални стойности на пантоскопичен ъгъл, вертексно разстояние и ъгъл на инклинация на рамката на пациента. В комбинация с  технологията  Digital Ray Path® и компенсираните диоптри се постигат минимални изкривявания на образа в периферията на лещата, което подобрява периферното зрение, създавайки отлично изпълнение.

ИЗПОЛЗВАНИ ТЕХНОЛОГИИ

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice