Lentile monofocale

Lentilele Monofocale

Tehnologia de prelucrare avansata ne ajuta sa producem lentile monofocale de o calitate superioara,  indiferent de cerintele pacientului: tipul ramei, materialul ales, baza de curbura sau dioptria prescrisa.

Pentru o performanta vizuala maxima lentilele monofocale pot fi personalizate in functie de unghiul pantoscopic, distanta vertex si unghiul WRAP, iar daca aceste valori nu sunt specificate vor fi produse conform valorilor standard ale parametrilor de personalizare.

Beneficiile lentilelor Monofocale

Calitate optica superioara indiferent de dioptria prescrisa.

Lentile personalizabile.

Vedere clara, indiferent in ce directie privești, datorita reducerii astigmatismului oblic.

Ideale purtatorilor care sunt in cautarea unor lentile monofocale, freeform, de o calitate superioara.

Descarca domeniile de fabricatie

Single Vision

Lentile Single Vision sunt lentile conventionale care iti ofera confort si o vedere clara.

Single Vision Steady 2.0

Lentilele Single Vision Steady 2.0 au fost concepute pentru un stil de viata modern. Calitatea vizuala, claritatea si confortul acestor lentile sunt impecabile. Aceste lentile revolutioneaza conceptul actual de personalizare prin incorporarea tehnologiei Digital Ray Path® 2.

Lentilele Single Vision Steady 2.0 sunt mai sofisticate si mai eficiente decat o lentila monofocala standard, deoarece procesul de optimizare ia in considerare si capacitatea de acomodare a pacientului, acele mici ajustari de focalizare pe care ochiul le face in mod natural pentru a vedea obiecte aflate la diferite distante.

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice