Innovator 2.0

Tehnologia de prelucrare avansată asigură purtătorilor o vedere clară și de calitate. 

Purtătorul se poate bucura acum de o vedere naturală, o adaptare rapidă și ușoară la toate distanţele datorită distorsiunilor minime ale imaginii la marginea lentilei. Lentilele progresive Innovator sunt practice pentru activităţile de zi cu zi și oferă un confort sporit purtătorului.

Beneficiile lentilelor Innovator 2.0

  • Progresie optimizată pe spatele lentilei.
  • Câmpuri vizuale largi și echilibrate.
  • Posibilitatea optimizării lentilelor pentru rame extra-curbate.

Descarca domeniile de fabricatie

Innovator Start 2.0

Rhein Vision vă oferă o lentilă progresivă fără compensaţie, care este complet diferită faţă de orice lentilă progresivă din gama ei. Innovator Start 2.0 încorporează metodologia Steady care îmbunătăţește stabilitatea imaginii și reduce efectul de valuri.

Innovator Steady 2.0

Datorită tehnologiei Digital Ray Path® 2, lentilele progresive Innovator Steady 2.0 revoluţionează conceptul de personalizare a lentilelor. Sunt mai sofisticate și mai eficiente decât lentilele tradiţionale datorită procesului de optimizare care ia în calcul capacitatea naturală de acomodare a ochiului, manifestată atunci când privim obiecte aflate la distanţe diferite.

Lentilele Innovator Steady 2.0 încorporează metodologia Steady, care reduce efectul de valuri cauzat de distorsiunea laterală a imaginii.

Metodologia Steady controlează distribuţia sferică a dioptriilor în lentilele progresive. Acest lucru conduce la reducerea aberaţiilor de dioptrie în zonele laterale ale lentilei.

Purtătorul se poate bucura acum de o vedere naturală, o adaptare rapidă și ușoară la toate distanţele și distorsiuni minimizate ale imaginii la marginea lentilei, fiind potrivite pentru orice activitate de zi cu zi.

Lentilele Innovator Steady 2.0 se pot personaliza conform valorilor parametrilor: unghi pantoscopic, distanţă vertex și unghiul WRAP.

Diferenta coridor progresie

INNOVATOR START 2.0

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

INNOVATOR STEADY 2.0

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca pliantul Innovator