Innovator 2.0

Tehnologia de prelucrare avansata asigura purtatorilor o vedere clara si de calitate.

Purtatorul se poate bucura acum de o vedere naturala, o adaptare rapida si usoara la toate distantele datorita distorsiunilor minime ale imaginii la marginea lentilei. Lentilele progresive Innovator sunt practice pentru activitatile de zi cu zi si ofera un confort sporit purtatorului.

Beneficiile lentilelor Innovator 2.0

  • Progresie optimizata pe spatele lentilei.
  • Campuri vizuale largi si echilibrate.
  • Posibilitatea optimizarii lentilelor pentru rame extra-curbate.

Descarca domeniile de fabricatie

Innovator Start 2.0

Rhein Vision va ofera o lentila progresiva fara compensatie, care este complet diferita fata de orice lentila progresiva din gama ei. Innovator Start 2.0 incorporeaza metodologia Steady care imbunatateste stabilitatea imaginii si reduce efectul de valuri.

Innovator Steady 2.0

Datorita tehnologiei Digital Ray Path® 2, lentilele progresive Innovator Steady 2.0 revolutioneaza conceptul de personalizare a lentilelor. Sunt mai sofisticate si mai eficiente decat lentilele traditionale datorita procesului de optimizare care ia in calcul capacitatea naturala de acomodare a ochiului, manifestata atunci cand privim obiecte aflate la distante diferite.

Lentilele Innovator Steady 2.0 incorporeaza metodologia Steady, care reduce efectul de valuri cauzat de distorsiunea laterala a imaginii.

Metodologia Steady controleaza distributia sferica a dioptriilor in lentilele progresive. Acest lucru conduce la reducerea aberatiilor de dioptrie in zonele laterale ale lentilei.

Purtatorul se poate bucura acum de o vedere naturala, o adaptare rapida si usoara la toate distantele si distorsiuni minimizate ale imaginii la marginea lentilei, fiind potrivite pentru orice activitate de zi cu zi.

Lentilele Innovator Steady 2.0 se pot personaliza conform valorilor parametrilor: unghi pantoscopic, distanta vertex si unghiul WRAP.

Diferenta coridor progresie

INNOVATOR START 2.0

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

INNOVATOR STEADY 2.0

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca pliantul Innovator