Innovator

Innovator прогресивни лещи

Произведени с помощта на най- модерна технология за производство на прогресивни лещи, Innovator гарантират на пациентите отлично качество и кристален образ.

Параметрите на всяка индивидуална леща са пресметнати така, че да гарантират решение перфектно адаптирано според рецептата и рамката на пациента.

По този начин пациентът се наслаждава на естествено виждане, бързо и лесно адаптиране към всяка дистанция и минимални изкривявания на образа в края на лещата. Това, на практика, прави прогресивните лещи Innovator идеални за ежедневна употреба.

Предимства на лещите Innovator

  • Оптимизирана прогресия от задната страна на лещата.
  • Широки и балансирани визуални полета.
  • Лесна адаптация, благодарение на постепенния преход между зоните за виждане.
  • Минимални изкривявания на образа в края на лещата.
  • Могат да бъдат оптимизирани за рамки с голяма кривина.

налични в три варианта

Innovator

Визуалните полета са балансирани, а коридорът на прогресията осигурява постепенен преход между зоната за близко и далечно виждане, което позволява на окото да вижда по- естествено.

Innovator Plus

Всяка леща Innovator Plus се произвежда като се взимат предвид стандартни параметри за оптимизация, в комбинация с типа на рамката. Тази комбинация осигурява добро решение на пациентите, които търсят удобни лещи, които да им позволяват да виждат обектите достатъчно добре, независимо от разстоянието на което се намират.

Innovator Individual

Лещите Innovator Individual се произвеждат като се взимат предвид индивидуални параметри за оптимизация, комбиниращи формата на рамката и на лицето на пациента. Тази комбинация осигурява минимални изкривявания на образа в края на лещата, което подобрява периферното зрение.

ПРОИЗВОДСТВЕН ДИАПАЗОН НА Innovator

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРАТА Innovator