Facile 2.0

Ne petrecem aproximativ 11 ore pe zi in fata ecranelor digitale, fie ca sunt ecrane de monitor, dispozitive mobile sau televizoare. Rezultatul este: oboseala ochilor. Simptomele oboselii ochilor sunt: vedere incetosata, ochi uscati, dureri de cap si dureri de spate, cauzate de modificarea posturii.

Lentilele Facile 2.0 sunt create pentru a atenua simptomele oboselii vizuale asociate cu utilizarea dispozitivelor mobile. Facile 2.0 include o mica aditie in zona de aproape, care poate fi aleasa pentru fiecare purtator in parte.

Tehnologia Digital Ray Path® 2 folosita in realizarea acestei lentile ia in calcul puterea naturala de acomodare a pacientului pentru a vedea obiectele aflate la diferite distante. Datorita designului avansat, al procesului de prelucrare si al tehnologiei de ultima generatie, lentilele Facile 2.0 ofera confort vizual purtatorului atunci cand foloseste diferite campuri vizuale. Confortul este imbunatatit atunci cand sunt utilizate dispozitivele mobile, prin optimizarea zonei de lucru pentru o vedere mai buna si fara efort, reducand astfel durerile de ochi si imbunatatind postura.

 

Beneficiile lentilei Facile

Reduc oboseala vizuala cauzata de citit sau expunerea prelungita la dispozitivele mobile.
Imbunatatesc concentrarea si ofera posibilitatea de a citi textele de pe dispozitivele mobile mai facil.
Asigura o vedere dinamica datorita trecerii usoare si rapide de la zona de aproape la cea de distanta.
Promoveaza o pozitie ergonomica, confortabila si naturala pentru purtator.
Reduc efectele efortului vizual prelungit precum durerea si inrosirea ochilor, senzatia de ochi uscati si chiar durerile de cap.

Descarca domeniile de fabricatie

Patru aditii disponibile

0.5

Aditie recomandata purtatorilor tineri care petrec mult timp in fata computerului.

0.75

Recomandata persoanelor tinere care petrec mult timp citind.

1.00

Recomandata purtatorilor presbiopi care intampina dificultati si oboseala vizuala.

1.25

Recomandata tinerilor presbiopi care isi pierd abilitatea de focalizare in zona de aproapre si au nevoie de o extra aditie.

Coridor progresie

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca pliantul Facile