Lentilele ocupationale degresive

Petrecem din ce în ce mai mult timp la birou sau în faţa dispozitivelor digitale unde vederea la aproape și intermediar este folosită mult mai frecvent. Pentru că am observat această tendinţă, am considerat că este necesar să oferim o soluţie ideală presbiopilor, o lentilă care să vină în întâmpinarea necesitaţilor lor vizuale.

Lentilele degresive sunt opţiunea perfectă pentru persoanele care utilizează frecvent zonele de aproape și intermediar. Concepute special pentru utilizarea lor în interior, atât acasă cât și la serviciu, lentilele Camber Degresiv 2.0 și Innovator Degresiv 2.0 au la bază cea mai nouă tehnologie în prelucrarea lentilelor ocupaţionale.

Combinând tehnologii de ultimă generaţie, Camber®, în cazul lentilelor Camber Degresiv 2.0 și Digital Ray Path® 2 , aceste lentile oferă o vedere dinamică și o foarte bună abilitate de focalizare în zonele de aproape și intermediar.

Lentilele Camber Degresiv 2.0 și Innovator Degresiv 2.0 sunt cea mai bună soluţie pentru o viaţă cât mai dinamică, oferind purtătorului confort și permiţând o postură cât mai naturală în activităţile de zi cu zi.

Lentilele ocupaționale Camber Degresiv 2.0 și Innovator Degresiv 2.0 sunt disponibile în 4 câmpuri vizuale:

  • Camber Degresiv 2.0 / Innovator Degresiv 2.0 Home – câmp vizual între 40cm și 6m;
  • Camber Degresiv 2.0 / Innovator Degresiv 2.0 Office – câmp vizual între 40cm și 4m;
  • Camber Degresiv 2.0 / Innovator Degresiv 2.0 Desktop – câmp vizual între 40cm și 2m;
  • Camber Degresiv 2.0 / Innovator Degresiv 2.0 Computer – câmp vizual între 40cm și 1.3m.

Descarca domeniile de fabricatie

Camber Degresiv 2.0

Camber Degresiv 2.0 sunt lentile ocupaţionale premium care oferă purtătorului o vedere clară și câmpuri vizuale ample, fără distorsiuni optice. Camber Degresiv 2.0 asigură o vedere relaxată în timpul tuturor activităţilor ce solicită vederea în zonele de aproape și intermediar.

Datorită bazei de curbură variabile, lentila are din start o suprafaţă sferică superioară lentilelor standard. Lucrul acesta aduce o îmbunatăţire vizuală la orice distanţă, dar în mod special zonei de aproape.

Tehnologia Digital Ray Path® 2 folosită în realizarea acestei lentile ia în calcul puterea naturală de acomodare a pacientului pentru a vedea obiectele aflate la diferite distanţe.

Lentilele Camber Degresiv 2.0 sunt complet personalizabile și disponibile cu două lungimi de progresie: XS și M.

.

Innovator Degresiv 2.0

Lentilele Innovator Degresiv 2.0 sunt create pentru nevoia specifică a purtătorului presbiop oferind o calitate vizuală superioară pentru zonele de aproape și intermediar.

Utilizând tehnologia Digital Ray Path® 2, lentilele Innovator Degresiv 2.0 sunt complet personalizabile, au aberaţii oblice laterale minime și zone vizuale mai largi.

Lentilele Innovator Degresiv 2.0 sunt disponibile cu două lungimi de progresie: XS și M.

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice