Lentilele ocupationale degresive

Petrecem din ce in ce mai mult timp la birou sau in fata dispozitivelor digitale unde vederea la aproape si intermediar este folosita mult mai frecvent. Pentru ca am observat aceasta tendinta, am considerat ca este necesar sa oferim o solutie ideala presbiopilor, o lentila care sa vina in intampinarea necesitatilor lor vizuale.

Lentilele degresive sunt optiunea perfecta pentru persoanele care utilizeaza frecvent zonele de aproape si intermediar. Concepute special pentru utilizarea lor in interior, atat acasa cat si la serviciu, lentilele Camber Degresiv 2.0 si Innovator Degresiv 2.0 au la baza cea mai noua tehnologie in prelucrarea lentilelor ocupationale.

Combinand tehnologii de ultima generatie, Camber®, in cazul lentilelor Camber Degresiv 2.0 si Digital Ray Path® 2 , aceste lentile ofera o vedere dinamica si o foarte buna abilitate de focalizare in zonele de aproape si intermediar.

Lentilele Camber Degresiv 2.0 si Innovator Degresiv 2.0 sunt cea mai buna solutie pentru o viata cat mai dinamica, oferind purtatorului confort si permitand o postura cat mai naturala in activitatile de zi cu zi.

Lentilele ocupationale Camber Degresiv 2.0 si Innovator Degresiv 2.0 sunt disponibile in 4 campuri vizuale:

Camber Degresiv 2.0 / Innovator Degresiv 2.0 Home – camp vizual intre 40cm si 6m;
Camber Degresiv 2.0 / Innovator Degresiv 2.0 Office – camp vizual intre 40cm si 4m;
Camber Degresiv 2.0 / Innovator Degresiv 2.0 Desktop – camp vizual intre 40cm si 2m;
Camber Degresiv 2.0 / Innovator Degresiv 2.0 Computer – camp vizual intre 40cm si 1.3m.

Descarca domeniile de fabricatie

Camber Degresiv 2.0

Camber Degresiv 2.0 sunt lentile ocupationale premium care ofera purtatorului o vedere clara si campuri vizuale ample, fara distorsiuni optice. Camber Degresiv 2.0 asigura o vedere relaxata in timpul tuturor activitatilor ce solicita vederea in zonele de aproape si intermediar.

Datorita bazei de curbura variabile, lentila are din start o suprafata sferica superioara lentilelor standard. Lucrul acesta aduce o imbunatatire vizuala la orice distanta, dar in mod special zonei de aproape.

Tehnologia Digital Ray Path® 2 folosita in realizarea acestei lentile ia in calcul puterea naturala de acomodare a pacientului pentru a vedea obiectele aflate la diferite distante.

Lentilele Camber Degresiv 2.0 sunt complet personalizabile si disponibile cu doua lungimi de progresie: XS si M.

Innovator Degresiv 2.0

Lentilele Innovator Degresiv 2.0 sunt create pentru nevoia specifica a purtatorului presbiop oferind o calitate vizuala superioara pentru zonele de aproape si intermediar.

Utilizand tehnologia Digital Ray Path® 2, lentilele Innovator Degresiv 2.0 sunt complet personalizabile, au aberatii oblice laterale minime si zone vizuale mai largi.

Lentilele Innovator Degresiv 2.0 sunt disponibile cu doua lungimi de progresie: XS si M.

Tehnologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice