Професионални лещи

Професионалните лещи са идеален избор за тези, на които всекидневно се налага да ползват предимно зоните за близко и средно разстояние. Професионалните лещи Camber и Innovator са специално създадени, за да бъдат ползвани на закрито- у дома или на работното място.

Те са комбинация от технологиите Camber®, Digital Ray Path® и Smart Add® и предлагат динамично виждане и възможност за отлично фокусиране в зоните за близко и средно разстояние. Благодарение на Smart Add® използването на лаптоп или компютър, мобилен телефон, таблет или четенето на книга се превръщат в дейности, по време на които се радвате на ясно зрение и максимален комфорт.

Ползвайки  професионалните лещи Camber и Innovator се радвате на комфорт и естествено положение на тялото докато изпълнявате ежедневни дейности.

Професионалните лещи Camber и Innovator се предлагат в четири зрителни полета:

  • Camber / Innovaor Home – Ясно зрение от 40 cм до 6 м;
  • Camber / Innovator Office – Ясно зрение от 40 cм до 4 м;
  • Camber / Innovator Desktop – Ясно зрение от 40 cм до 2 м;
  • Camber / Innovator Computer – Ясно зрение от 40 cм до 1,3 м.

КАТАЛОГ С ПРОИЗВОДСТВЕНИ ДИАПАЗОНИ

Camber Degressive

Дегресивните лещи Camber са премиум лещи, които осигуряват ясно зрение и широки зрителни зони, без изкривявания на образите. Дегресивните лещи Camber се произвеждат с технологиите Camber®, Digital Ray Path® и Smart Add® и имат широки зони за близко и средно разстояние.  Лещите мога да бъдат напълно персонализирани и са налични с коридори XS и M.

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Innovator Degressive

Носенето на дегресивни лещи Innovator гарантира комфорт по време на изпълнение на ежедневните дейности. Зоните за близко и средно разстояние заемат почти цялото зрително поле на лещата, осигурявайки широки зони. Дегресивните лещи Innovator се произвеждат с технологиите Digital Ray Path® и Smart Add® и са налични с коридори  XS и M.

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

ИЗПОЛЗВАНИ ТЕХНОЛОГИИ

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ