Camber FreeStyle 2.0

Un purtător poate prefera o lentilă progresivă faţă de alta, în funcţie de așteptări și cerinţe vizuale. Lentilele progresive Camber FreeStyle 2.0 pot fi configurate conform stilului de viaţă al fiecăruia. Astfel, această lentilă complet personalizată oferă o satisfacţie vizuală mai mare purtătorului.

Designul standard echilibrează zonele de aproape, intermediar și distanţă. Această distribuire este potrivită pentru o gamă largă de purtători. Adiţional, alte 3 designuri sunt disponibile în funcţie de stilul de viaţă al purtătorului:

• Pentru vederea la aproape. Recomandat purtătorilor noi sau experimentaţi care folosesc predominant zona de aproape.

• Pentru vederea la distanţă. Recomandat purtătorilor noi sau experimentaţi care folosesc predominant zona de distanţă.

• Pentru vederea intermediară. Recomandat purtătorilor noi, celor care au experimentat dificultăţi în adaptarea cu alte lentile progresive sau persoanelor care folosesc predominant zona de intermediar.

Tranziţia ușoară între zona de distanţă și zona de aproape, împreună cu distorsiunile laterale minime, fac din această lentilă o opţiune extraordinară pentru purtătorii de progresive care caută o lentilă premium foarte confortabilă.

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Design standard
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Design pentru vederea la aproape
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Design pentru vederea la distanta
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Design pentru vederea intermediara

Lentilele progresive Camber FreeStyle 2.0 încorporează tehnologiile Digital Ray Path® 2, Camber și metodologia Steady Plus. Tehnologia Digital Ray Path® 2 ţine cont de capacitatea naturală de acomodare a ochiului reducând aberaţiile laterale, rezultatul fiind o lentilă personalizată superioară. Cu metodologia de calcul Steady Plus, efectul de valuri este redus seminificativ.

Digital Ray Path® 2 aduce o inovaţie în metodologia de calcul prin utilizarea puterii de acomodare a pacientului, acele mici ajustări de focalizare pe care ochiul le face în mod natural pentru a vedea obiecte aflate la diferite distanţe.

Metodologia de calcul Steady Plus asigură purtătorului o îmbunătăţire semnificativă a performanţei binoculare și oferă o experienţă vizuală mai clară datorită faptului că ambii ochi percep dioptria în același mod, în orice direcţie ar privi.

Camber FreeStyle 2.0 include un chestionar pentru a ajuta purtătorii să își definească stilul lor unic de viaţă. Acest chestionar include întrebări cu privire la: activităţile principale pe care utilizatorul le desfășoară în timpul orelor de lucru și în timpul liber, experienţa anterioară a purtătorului cu lentilele progresive, obiceiurile de citit ale utilizatorului și ce tip de dispozitive digitale folosește în mod frecvent. Toate aceste întrebări sunt studiate amănunţit pentru a obţine o descriere corectă a nevoilor vizuale ale purtătorului. Camber FreeStyle 2.0 este un produs individualizat pentru fiecare purtător, adaptând distribuţia dioptriilor conform nevoilor utilizatorului.

Prin combinarea parametrilor fiziologici și a informaţiilor privind stilul de viaţă, Camber FreeStyle 2.0 oferă o abordare cu totul nouă asupra personalizării lentilelor.

Acest lucru face ca lentilele Camber FreeStyle 2.0 să fie cea mai bună soluţie optică pentru purtătorii care sunt în căutarea unor lentile progresive premium.

Descarca domeniile de fabricatie

Technologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca pliantul Camber FreeStyle