Camber FreeStyle 2.0

Un purtator poate prefera o lentila progresiva fata de alta, in functie de asteptari si cerinte vizuale. Lentilele progresive Camber FreeStyle 2.0 pot fi configurate conform stilului de viata al fiecaruia. Astfel, aceasta lentila complet personalizata ofera o satisfactie vizuala mai mare purtatorului.

Designul standard echilibreaza zonele de aproape, intermediar si distanta. Aceasta distribuire este potrivita pentru o gama larga de purtatori. Aditional, alte 3 designuri sunt disponibile in functie de stilul de viata al purtatorului:

• Pentru vederea la aproape. Recomandat purtatorilor noi sau experimentati care folosesc predominant zona de aproape.

• Pentru vederea la distanta. Recomandat purtatorilor noi sau experimentati care folosesc predominant zona de distanta.

• Pentru vederea intermediara. Recomandat purtatorilor noi, celor care au experimentat dificultati in adaptarea cu alte lentile progresive sau persoanelor care folosesc predominant zona de intermediar.

Tranzitia usoara intre zona de distanta si zona de aproape, impreuna cu distorsiunile laterale minime, fac din aceasta lentila o optiune extraordinara pentru purtatorii de progresive care cauta o lentila premium foarte confortabila.

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Design standard
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Design pentru vederea la aproape
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Design pentru vederea la distanta
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Design pentru vederea intermediara

Lentilele progresive Camber FreeStyle 2.0 incorporeaza tehnologiile Digital Ray Path® 2, Camber si metodologia Steady Plus. Tehnologia Digital Ray Path® 2 tine cont de capacitatea naturala de acomodare a ochiului reducand aberatiile laterale, rezultatul fiind o lentila personalizata superioara. Cu metodologia de calcul Steady Plus, efectul de valuri este redus seminificativ.

Digital Ray Path® 2 aduce o inovatie in metodologia de calcul prin utilizarea puterii de acomodare a pacientului, acele mici ajustari de focalizare pe care ochiul le face in mod natural pentru a vedea obiecte aflate la diferite distante.

Metodologia de calcul Steady Plus asigura purtatorului o imbunatatire semnificativa a performantei binoculare si ofera o experienta vizuala mai clara datorita faptului ca ambii ochi percep dioptria in acelasi mod, in orice directie ar privi.

Camber FreeStyle 2.0 include un chestionar pentru a ajuta purtatorii sa isi defineasca stilul lor unic de viata. Acest chestionar include intrebari cu privire la: activitatile principale pe care utilizatorul le desfasoara in timpul orelor de lucru si in timpul liber, experienta anterioara a purtatorului cu lentilele progresive, obiceiurile de citit ale utilizatorului si ce tip de dispozitive digitale foloseste in mod frecvent. Toate aceste intrebari sunt studiate amanuntit pentru a obtine o descriere corecta a nevoilor vizuale ale purtatorului. Camber FreeStyle 2.0 este un produs individualizat pentru fiecare purtator, adaptand distributia dioptriilor conform nevoilor utilizatorului.

Prin combinarea parametrilor fiziologici si a informatiilor privind stilul de viata, Camber FreeStyle 2.0 ofera o abordare cu totul noua asupra personalizarii lentilelor.

Acest lucru face ca lentilele Camber FreeStyle 2.0 sa fie cea mai buna solutie optica pentru purtatorii care sunt in cautarea unor lentile progresive premium.

Descarca domeniile de fabricatie

Technologii folosite

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

Descarca pliantul Camber FreeStyle