Camber FreeStyle

Camber FreeStyle са най- новите лещи от семейството на Camber, произвеждани с технологията Camber Technology®, съчетаваща сложни базови кривини на двете повърхности на лещата.

Camber FreeStyle са премиум лещи с двойна прогресия, и са резултат от съчетанието на сложен дизайн, специален процес на производство и информация за начина на живот на пациента. Взимайки  предвид движението на окото зад лещата във всяка посока и на различни разстояния, индивидуални параметри за оптимизация и информация за начина на живот на пациента, Camber FreeStyle предлагат един напълно нов подход в производството на индивидуализирани прогресивни лещи.

Характерно за лещите Camber FreeStyle е бързата и лесна адаптация, което се дължи на факта, че те са произведени в зависимост от конкретните нужди на конкретния пациент.

 

Предимства:

  • Лещите Camber FreeStyle осигуряват на пациентите по- добро периферно зрение, визуален комфорт, стабилност на образа и максимално широки зони.
  • Зоната за близко виждане е достатъчно широка, което улеснява максимално пациентите при четене и извършване на дейности, при които се налага да ползват зоната за близко виждане.
  • Camber FreeStyle имат широка зона за далечно виждане, осигуряваща по- голяма свобода на движение на очите встрани. По този начин пациентите получават отличен визуален комфорт и най- високо качество на образа, докато извършават дейности, изискващи ползването на зоната за далечно виждане.
  • Лещите Camber FreeStyle са със специално разработен extra-soft дизайн, благодарение на който изкривяванията на образа в периферията на лещата са сведени до минимум. Плавният преход от зоната за далечно към зоната за близко виждане, заедно с минималните аберации правят Camber FreeStyle възможно най- добрата опция за пациенти, които се нуждаят от прогресивни лещи от най- високо качество.

КАТАЛОГ С ПРОИЗВОДСТВЕНИ ДИАПАЗОНИ 2020

ИЗПОЛЗВАНИ ТЕХНОЛОГИИ

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРАТА Camber FreeStyle

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ