Camber FreeStyle

CAMBER технология

Това, което отличава лещите Camber от останалите прогресивни лещи е, че те се изработват със специални заготовки, които имат уникална предна повърхност с променлива базова кривина. Променливата базова кривина по предната повърхност осигурява непрекъснато нарастване на диоптъра от горния до долния ръб на лещата, осигурявайки възможно най- точната базова кривина за всяка визуална зона и минимални изкривявания на образа в края на лещата. Благодарение на уникалната предна повърхност, лещите Camber предлагат ненадминат визуален комфорт за всяка дистанция, особено в зоната за близко виждане.

Лещите Camber FreeStyle са нов продукт, при производството на който се използват всички предимства на технологията Camber- комбинацията от променливи базови кривини от изпъкналата страна на лещата и най- съвременна технология за обработка на задната страна лещата- комбинация гарантираща отлична корекция на зрението.

Технологията Camber е една от най- напредналите дигитални технологии за производство на прогресивни лещи. Тя представлява комбинация от уникалния дизайн на заготовката Camber и иновативен и оптимизиран дизайн на задната повърхност на лещата.

Благодарение на уникалната им геометрия, при лещите Camber изкривяванията на образа в периферията са сведени до минимум, докато технологията Digital Ray-Path компенсира и оптимизира задната повърхност на лещата, с цел зоните за далечно, средно и близко виждане да бъдат максимално широки. По този начин всеки пациент получава персонализирани лещи, обработени двустранно, което ги прави по- функционални и удобни за носене.

Предимства на лещите CAMBER FREESTYLE

  • Лещите Camber FreeStyle осигуряват на пациентите по- добро периферно зрение, визуален комфорт, постоянство на образа, дори при променливи условия, докато се наслаждават на максимално широки зрителни полета във всяка зона на лещата.
  • Зоната за близко виждане е достатъчно широка, което улеснява максимално пациентите при четене и извършване на дейности, при които се налага да ползват зоната за близко виждане.
  • Лещите Camber FreeStyle са с по- широка зона за далечно виждане, което дава по- голяма свобода на движение на очите настрани. По този начин пациентите получават отличен визуален комфорт и най- високо качество на образа, докато извършават дейности, налагащи ползването на зоната за далечно виждане.
  • Лещите Camber FreeStyle са със специално разработен extra-soft дизайн, благодарение на който изкривяванията на образа в края на лещата са сведени до минимум. Плавният преход от зоната за далечно към тази за близко виждане, заедно с минималните изкривявания на образа в края на лещата, правят Camber FreeStyle възможно най- добрата опция за пациенти, които се нуждаят от прогресивни лещи от най- високо качество.

Лещи CAMBER FREESTYLE

При производството на лещи Camber FreeStyle се използва специално разработено приложение, което изисква пациента да отговори на определен набор от въпроси. Тези въпроси са свързани с всекидневните занимания на пациента, като целта е да се получи подробна информация за неговата дейност, занимания и навици.

Целта на това проучване е пациентът да опише основните дейности, които извършва по време на работа, в свободното си време, да отговори на въпроси като- носил ли е някога прогресивни лещи, колко често се налага да чете, колко често ползва компютър. Отговорите на всички тези въпроси се анализират подробно и задълбочено, за да се направи точна характеристика на нуждите на пациента от прогресивни лещи.

Това прави Camber FreeStyle строго индивидуализирани лещи, произведени в зависимост от конкретните нужди на конкретния пациент. Трите за зони за виждане са  така разположени, че да осигурят на пациента отлично зрение във всяка една ситуация. Това прави Camber FreeStyle най- доброто решение за пациенти, търсещи най- подходящите прогресивни лещи за техния начин и стил на живот.

Комбинирайки физиологичните параметри и информацията за начина на живот на пациента Camber FreeStyle предлагат един напълно нов подход в производството на индивидуализирани прогресивни лещи.

ПРОИЗВОДСТВЕН ДИАПАЗОН НА Camber FreeStyle

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРАТА Camber FreeStyle