Camber Steady

Дизайнът на лещите Camber Steady е базиран на иновативен метод, при който се контролира разпределението на диоптрите така, че да се постигнат минимални аберации в периферията. Резултатът е прогресивна леща с широки зони за виждане, подобрено периферно зрение и по- добър естетически вид.

Дизайнът на лещите Camber Steady е резултат от дългогодишни изследвания и клинични тестове, довели до създаването на прогресивни лещи с най- високо качество. Уникалната архитектура осигурява ненадминат визуален комфорт на пациента. Стабилността на образа в динамични условия е възможна благодарение на сложни изчисления, а методът Steady осигурява визуална свобода и удобство на пациентите.

Технологията за обработка на повърхността на лещите Camber Steady е базирана на:

  •  Технологията Digital Ray Path®, която позволява персонализиране на лещите;
  •  Технологията Camber Technology® перфектно комбинираща променливата базова кривина с дизайна Steady.

Резултатите от проведени проучвания показват висока удовлетвореност на пациентите от новите Camber Steady лещи. Всички пациенти, участвали в проучванията съобщават за широки и комфортни зони за виждане и бърза адаптация.

Лещите Camber Steady са подходящи за всички пациенти- млади пресбиопи и пациенти, които вече са носили прогресивни лещи.  Camber Steady се отличават с изключително качество, имат широки зрителни зони и минимални аберации.

Лещите Camber Steady са налични в два дизайна- Plus и Individual.

КАТАЛОГ С ПРОИЗВОДСТВЕНИ ДИАПАЗОНИ 2020

Camber Steady Plus

Camber Steady Plus се произвеждат, отчитайки влиянието на три ключови параметри (пантоскопичен ъгъл, вертексно разстояние и ъгъл на инклинация), както и типа на рамката, за да се постигне оптимален резултат. При Camber Steady Plus стойностите на трите параметри са стандартни.

Camber Steady Individual

Camber Steady Individual се отличават от Camber Steady Plus с това, че се изработват, отчитайки влиянието на индивидуални параметри за персонализация (пантоскопичен ъгъл, вертексно разстояние и ъгъл на инклинация). Тези параметри трябва да бъдат измерени по рамката и лицето на пациента.

РАЗЛИКИ В ШИРИНАТА НА ЗОНИТЕ

CAMBER STEADY PLUS VS CAMBER STEADY INDIVIDUAL

[wb_vc_before_after_image_comparison before_image=“31065″ after_image=“31064″ before_text=“Camber +“ after_text=“Camber Ind.“ image_size=“large“ click_to_move=““ move_on_hover=““]

ИЗПОЛЗВАНИ ТЕХНОЛОГИИ

Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice
Rhein Vision - producator de lentile oftalmologice

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРАТА Camber Steady

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ