КОИ СМЕ НИЕ

Rhein Vision е създадена през 2012 г. и днес е един от водещите производители на офталмологични лещи в Европа. Иновативни технологии, съвременно оборудване и машини, висок професионализъм, както и въведените стандарти SR EN ISO 9001: 2015 гарантират отлично качество на продуктите ни.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ

Екипът на Rhein Vision: възприемчиви, креативни, отдадени и страстни.

Притежаващи задълбочени знания в сферата на офталмологията, нашите специалисти са винаги готови да предложат индивидуални решения, съобразени с конкретните нужди на клиента. Активно слушащи, позитивно мислещи и мотивирани, ние знаем как да надграждаме наученото и да усъвършенстваме знанията и уменията си.  Нашият успех се дължи на неуморната и отговорна работа на целия ни екип. Ние можем да предложим алтернатива, според нуждите и изискванията на всеки оптик. Гордеем се, че нашите  персонализирани решения са в услуга на успешния бизнес на клиентите ни.

RHEIN VISION 5 EXCELLENCES

Стратегията на Rhein Vision е изградена на базата на пет принципа:

Качество на продуктите

Комбинацията от качествени заготовки и съвременни технологии за производство е гаранция за отлично качество на предлаганите продукти.

Бърза доставка

Благодарение на 24 часовия режим на работа, производството и доставката на поръчкови лещи отнема между три и пет работни дни. Заявки за складови лещи се обработват и експедират в деня, в който са приети.

Обслужване

Вниманието към детайла и нуждите на клиентите са основни приоритети за нас. Качеството на обслужване и нашата гъвкавост ни превръщат в предпочитан производител и доставчик на оптични лещи.

Богата продуктова гама

Производственият диапазон на предлаганите лещи е изключително широк. Нашите клиенти разполагат с богат избор на материали, дизайни и покрития.

Конкурентни цени

Взимайки под внимание динамиката на пазара, ние сме изработили ценова политика, която ни позволява да стигнем до възможно най- широк кръг от клиенти.

ПРОИЗВОДСТВЕН КАПАЦИТЕТ

КОГАТО ЗАПОЧНАХМЕ РАБОТА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА, РАЗПОЛАГАХМЕ САМО С ЕДНА ПРОИЗВОДСТВЕНА ЛИНИЯ. ЗА СРАВНИТЕЛНО КРАТКО ВРЕМЕ ПРОИЗВОДСТВОТО СЕ РАЗШИРИ И ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2021 ГОДИНА БЕШЕ ИНСТАЛИРАНА ШЕСТА ЛИНИЯ.  С ШЕСТАТА ЛИНИЯ КАПАЦИТЕТЪТ НА ФАБРИКАТА ДОСТИГНА НАД 8.000 ЛЕЩИ ДНЕВНО.